Hyra ut ett rum

Hyra ut privat logi

Det är viktigt att så många gäster som möjligt kan besöka Jokkmokk och stanna i Jokkmokk under årets största evenemang; Jokkmokks vintermarknad och näst största i March; Nordenskiöldsloppet

Det är så mycket trevligare om gästerna kan bo i Jokkmokk istället för i andra samhällen. Hela atmosfären är en, du kommer aldrig att glömma.
Gästerna ringer redan. För att undvika att gäster måste ringa många telefonsamtal, förmedlar Jokkmokk Arctic Dream mellan gästen och värden. 

För oss är det ett heltidsjobb och vi skulle gärna få så tidigt som möjligt information om de rum eller hus du vill hyra ut. 


Klicka här för mera info

Our house
 
 
 
 
 
 
 
Rum i lägenhet;
Hel lägenhet;
Rum i villal;
Hel villa;
Föreningslokal;
Stuga;
Övrigt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dusch;
WC;
Kök;
Parkeringsplats;
Motorvärmare;
Tvättmöjligheter
 
Frukost;
Sänglinne;
Badlakan;
Slutstädning
 
 
 
Det är absolut inte tillåtet att röka inomhus
Det är tillåtet att röka inomhus
 
 
 

Mer information om din bokning;


Jokkmokk Arctic Dream är kontaktperson till hyresvärd och er gäst.


Vi skickar ett avtall till hyresvärd och till gästen som hyr.
Båda avtal som skickas er mellan dem 2 parterna, värd och gäst.


Efter att vi har skickat en bekräftelse till gästerna, ska dem betala en handpenning (10%) direkt till ert konto. Vi ska be dem att mejla oss en kopia av deras betalning till er. Handpenning återlämnas inte till gästen ifall avbokning sker.


Gästen ska betala resten senast 4e januari 2020, direkt till hyresvärds konto. Ifall bokning sker kort innan marknaden, ska dem så klart betala hela summan till er med en gång. Även nu ska vi be er gäst att mejla oss en kopia av deras betalning till er. På detta sätt kan alla känna sig trygga ang. pengarna. Vi ber er att kontakta oss omedelbart, ifall pengarna inte finns på ert konto efter avtalat dag. Men var snäll och kontakta oss också att ni har fått pengarna. Då kan vi återkoppla till gästen.


OBS*** t.o.m. 4 veckor innan ankomst dagen kan gäster boka av sin logi. Det betyder att, om dem bokar av längre än 4 veckor  innan ankomsten, dem får hela summan tillbaka, förutom handpenningen. Bokar dem av mellan 4 och 2 veckor innan ankomsten, betalar dem 50% av summan. 

Vid avbokning från 2 veckor innan planerad ankomst, får dem ingen restitution utan ett läkarintyg. Beakta gärna denna regel innan ni använder pengarna!


Jokkmokk Arctic Dream kommer att skicka en faktura till hyresvärd ang. förmedlingskostnader 250 SEK inkl. moms efter att den bindande bokningsbekräftelse har skickats ut till gästen. Gästen får även en faktura för samma kostnader.